Sara Events
Servicii florale Constanta
Nunta este o zi speciala, un eveniment unic, atat de important incat totul trebuie sa fie mirific. Sara Events te intampina cu o gama larga de servicii specializate in wedding design. Instrumentele noastre sunt: creativitatea, imaginatia si bunul gust, totul dedicat nuntii tale. Bujori, orhidee, trandafiri, hortensii, candelabre, lumanari, accesorii romantice, decor shabby chic, vintage floral, elegant, brocart, dantela si materiale pretioase, creionam elementele de design floral, identificam decorul textil intr-o gama larga de tematici, astfel incat vom putea construi tiparul evenimentului perfect.
Wedding planner
Lasa totul in grija noastra
Daca organizarea unei nunti este prea solicitanta si timpul nu va permite, aveti nevoie de un consultant personal un wedding planner cu experienta in domeniu, cu excelente abilitati organizatorice, care sa adune toate informatiile necesare, sa va prezinte cele mai avantajoase oferte financiare si potentiali furnizori astfel incat impreuna cu dv sa construiasca tiparul evenimentului perfect.
Un consilier personal dedicat evenimentului dumneavoastra, care impreuna cu echipa pe care o coordoneaza pune in aplicare conceptul nuntii de la cele mai importante pana la cele mai mici detalii in concordanta cu cerintele dumneavoastra asa incat nunta sa fie cea la care ati visat.
SARA Events colaboreaza cu diversi furnizori de servicii in domeniul evenimentelor,astfel incat puteti sa economisiti timp si energie. Fotografi profesionisti, pentru dansul mirilor puteti avea artificii, masina de fum greu, joc de lumini, sfesnice cu jerbe de artificii, la biserica porumbei,print-uri personalizate: meniuri, numere masa, place carduri, plicuri de dar. O atractie deosebita este Candy bar-ul adica dulciuri si prajituri gustoase si aspectuoase home-made.
Design floral
Flori cu dragoste
Pentru ca florile cu delicatetea lor vor da viata evenimentului, vor accentua starea de bucurie si fericire, ele ocupa un loc primordial. Cununia civila, religioasa si locul unde va avea loc petrecerea pot fi personalizate si accesorizate prin decorul floral in diverse tematici. Florile sunt purtatoare de emotie, de bucurie, vor insufleti evenimentul si de aceea trebuie sa le acordam rangul cuvenit. Designul floral pentru nunta dumneavoastra se poate realiza in diverse tematici, cu o multitudine de tipuri de flori, culori, plante, accesorii.

aranjamente florale mese invitati si masa prezidiu
buchete de mireasa, nasa, domnisoare de onoare
decor floral pentru lumanarile de cununie
cocarde si corsaje de mana, aranjamente florale masini
decor floral cununia civila/ religioasa: stalpisori cu flori, arcada din flori la interior sau in aer liber, decor cu scaune si covor rosu
pavilion alb cu drapaj textil si accesorizat floral
Decor Restaurant
Toate detaliile pentru cele mai frumoase evenimente
Micile detalii pot face diferenta: brocart, dantela, o floare pe spatarul scaunului, un sfesnic pe masa, lumanari, margele, cristale,accesorii shabby chic, colivii, cutii vintage floral sunt acele detalii care vor personaliza restaurantul si vor crea o atmosfera eleganta, romantica, vesela asa cum ati visat. Locatia unde va avea loc petrecerea de nunta este foarte importanta pentru ca trebuie sa creeze o atmosfera feerica, de sarbatoare.
Decorul la restaurant se poate construi din:

huse pentru scaun din brocard
funde diverse forme si culori
fete de masa din brocard
naproane in nuanta fundelor sau in alte combinatii de culori
alte accesorii textile pentru decorul meselor sau al localului
detalii intrare restaurant: covor rosu, sfesnice cu lumanari, arcada, stalpisori, coloane romane
drapaj textil pentru masa de prezidiu si accesorii diverse conform tematicii alese: colivii, rame, cutii vintage, shabby chic accesorizate cu flori
tablou pe chevalet
stativ pentru lista invitati
pahare de sampanie personalizate pentru miri, nasi, parinti
diverse accesorii pentru mese: vaze diverse marimi, boluri, sfesnice cu lumanari, oglinzi diverse forme, lumanari decorate, cristale
meniuri
plicuri
numere masa